Podjetje Ecopack d.o.o. spada med vodilne proizvajalce embalaže za prehrambno industrijo v Sloveniji in med večje v osrednji Evropi. V naši proizvodnji uporabljamo okolju prijazne materiale; kvaliteto naših izdelkov in storitev dokazujemo s certifikatom ISO 9001:2015. V organizacijskem smislu smo hčerinsko podjetje v 100% lastništvu podjetja Weiler Abrasives d.o.o. Povezujejo nas kakovost, sodelovanje, ustvarjalnost, znanje in odgovornost. Naše kupce si prizadevamo zadovoljiti v najvišji možni meri in jim nuditi storitve, ki izpolnjujejo in presegajo njihova pričakovanja.

S ciljem širitve naših prodajnih aktivnosti vabimo k sodelovanju
KOMERCIALISTA (M/Ž) ZA TRGE EVROPSKE UNIJE.

Izbrani kandidat oziroma kandidatka se bo pri svojem delu srečal/a s samostojnim izvrševanjem zahtevnih del s področja komercialnih zadev, spremljanjem stanja na tržišču in predlaganjem rešitev, z iskanjem in obiskovanjem novih potencialnih strank, oskrbovanjem že obstoječih strank, pripravo ponudb ter predstavljanjem podjetja na trgu. Od novega sodelavca ali sodelavke pričakujemo dobre komunikacijske in pogajalske sposobnosti, pripravljenost za delo na terenu, samoiniciativnost in prodornost ter željo po pridobivanju novih znanj in izkušenj.

K sodelovanju vabimo samostojne, organizirane, odločne ter prodajno naravnane kandidate, ki bodo sposobni sprejeti izzive osvajanja trgov s kvalitetnimi slovenskimi izdelki. Kandidati morajo imeti zaključeno najmanj VII. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s tehničnim predznanjem.

Za opravljanje dela je zahtevano aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika, 2 leti delovnih izkušenj v prodaji, računalniška pismenost (MS Office), ter vozniški izpit B kategorije.

Novemu sodelavcu/ki zagotavljamo stimulativno naravnano plačilo z dobro fiksno osnovo, delo v prijetnem okolju ter zaposlitev za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Vabimo Vas, da svoje prijave s CV-jem pošljete na elektronski naslov szalar@weilerabrasives.com oziroma na naslov ECOPACK d. o. o., Tovarniška 5, 3214 Zreče, s pripisom »za razpis«. Prijave pošljite najkasneje do 5.4.2019. Za kakršnekoli dodatne informacije lahko pokličete go. Silvestro Zalar. Vsi klici in prijave bodo obravnavani diskretno.
Zreče, 19.03.2019